Referencer

Her vises et udpluk af referencer

Projekt Beskrivelse Mængde Gulvtype
Korsbæk på Bakken

Wiking Gulve blev valgt som leverendør af gulvene i forbindelse med etableringen af "Korsbæk på Bakken", hvor man har genskabt nogle af de populære bygninger fra serien Matador. For arkitekten bag projektet (Trier Arkitekter), bygherre Torben "Træsko" Pedersen og også Lise Nørgaard, har det været vigtigt, at det hele blev genskabt i den rigtige Matador "ånd" - dvs. der er lagt vægt på anvendelsen af gedigne danske materialer, som nøje er udvalgt til projektet.Wiking Gulve har leveret ca. 700 m2 Dansk Eg Natur, behandlet med naturolie. Dette gulv kan opleves både på "Hotel Postgaarden" og "Hos Varnæs". Herudover har vi leveret en speciel varmebehandlet Fyr, behandlet med naturolie som ligger i "Kathrines Gaard". Den specielle behandling hos os har givet gulvet et udtryk, der skal matche datidens ferniserede gulve.

750 m² Wiking Dansk Eg
Strandhotellet Blokhus

"Tankerne om Strandhotellet opstod i 2014, og her 3 år senere åbner vi d. 1. juli 2017. Hotellet ejes af ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup, som er bosat i Aarhus, men som har en stor kærlighed for Blokhus og Nordjylland. Med et ønske om at skabe et hotel med respekt for placeringen var der én mulighed, og det var at bygge et eksklusivt badehotel. Jørgen Ussing fra UBN arkitekter har skabt en klassisk bygning, som smelter ind i Blokhus’ smukke arkitektur og natur. Bygningen har referencer tilbage til 1920’ernes og 1930’ernes danske badehoteller og rummer de faciliteter, som forventes af et eksklusivt hotel i 2017. Oprindeligt var Strandhotellet tegnet med 10 værelser, men behovet for flere værelser var der, og vi har udvidet til 38 dejlige dobbeltværelser og en lejlighed i den historiske Kancelligård. Vi ønsker, at Strandhotellet bliver en attraktiv destination for jer året rundt med restaurant, orangeri, kursuspavillon, wellness, fitness og lounge." Vi har leveret knapt 1.000 m2 gulv til dette fantastiske projekt.

1.000 m² Wiking Nordsvensk Fyr
Bygningsstyrelsen

I forbindelse med renovering af Henkel bygningen i Valby, blev Wiking valgt som leverandør af gulve til hele det nyistandsatte kontormiljø. Bygningen huser i dag Bygningsstyrelsen og der ligger en Dansk Ask Country, behandlet med hvidolie.

12.000 m² Wiking Dansk Ask
Konkurrencestyrelsen

Hos Konkurrencestyrelsen i Valby er hele kontoret belagt med en Dansk Ask Country, behandlet med hvidolie

4.000 m² Wiking Dansk Ask
Carl Hansen & Søn

Når Carl Hansen & Søn (verdensberømt producent af Wegner's ligeså verdensberømte møbler) drager på udstillinger rundt omkring i verden er de verdensberømte møbler ofte udstillede på et dansk produceret gulv fra Wiking Gulve. Her et eksempel fra den store internationale møbelmesse i Stockholm i 2017, hvor der var valgt en Wiking Eg Sildeben - i øvrigt et helt nyt Wiking produkt. Det er storparket - 185 mm brede planker som er 1110 mm lange.

500 m² Wiking Dansk Eg
Moderniseringsstyrelsen

Hos Moderniseringsstyrelsen blev der i forbindelse med en renovering valgt en Dansk Ask Country Life, behandlet med hvid hårdvoksolie. Fra arkitekten har vi modtaget følgende udtalelse i forbindelse med projektet: "Vedrørende levering af gulve til Rigsrevisionen og Moderniseringsstyrelsen. Sankt Annæ Palæ, Landegreven København K.  Vi havde på tegnestuen en opgave for Bygningsstyrelsen i 2014.Rigsrevisionen og Moderniseringsstyrelsen.  Sagerne drejer sig om gulvbelægning i kontorområder og i den fælles kantine.  Samarbejdet med Wiking Gulve gik godt, og med et smukt færdigt resultat. Der blev leveret gulve af god kvalitet, og leveret til tiden.  De færdige gulve fremstår smukke, og svarer til vores og kundens forventninger (Bygningsstyrelsen)." 

600 m² Wiking Dansk Ask
Sørfartsstyrelsen

Hos Søfartsstyrelsen i Valby er hele kontoret belagt med en Dansk Ask Country, behandlet med hvidolie

6.000 m² Wiking Dansk Ask
Illums Bolighus

I Illums Bolighus på Strøget i København finder du et Wiking Dansk Eg, behandlet med naturolie.

2.000 m² Wiking Dansk Eg
Pharmakon

Ved renovering af Pharmakon's konferencefaciliteter i Hillerød er der valgt en Dansk Ask, behandlet med hvid matlak

2.000 m² Wiking Dansk Ask